29 нояб 2023

Це було для нас вперше!

У листопаді у Києві пройшла аромавечірка за участю старшого національного директора Оксани Мороз та провідних лідерів Компанії. Про те, як це було, розповідає директор 2-го ступеня Ірина Клименко.

 DSC 0158

Ірина Клименко:

Нам хотілось чогось незвичайного, легкого та нового, в приємній компанії, з подарунками для кожного. Це мав бути захід, який би надихнув та викликав велике бажання відвідати наступну вечірку, яку ми оголосимо днями на сайті та у всіх чатах.

DSC 0076

Ми вирішили провести аромавечірку по 4 архетипам жінок. Думаю, і вам було би цікаво подивитись на себе зі сторони. Відповівши на легкі запитання, розумієш, на що треба звернути увагу, і як підтягнути і розвинути сторони, які належать до кожного типу. Тест по архетипам проходили всі присутні. Потім ми розібрали, як за допомогою нашої колекції ароматів вирівняти недостатні якості.

DSC 9957

DSC 9974

Був розіграш чотирьох супер-призів. Головний приз - парфум ідеальної жінки "Витончена романтика" - отримала Вікторія Бойченко. Вона одразу відчинила його та провела ритуал, який вже став традицією.

DSC 0086

А гадання на метафоричних аромакартах... це неймовірно! Вони дали кожному відповідь на той запит, який був саме у той час.

DSC 0058

DSC 0007

Частування смаколиками, приємне спілкування та чудовий настрій ми гарантуємо завжди. Завітайте на аромавечірку у грудні!

DSC 0126

DSC 9917

Ми живемо у світі ароматів і раніше не задумувались, наскільки глибоко парфумерія впливає на людей, на наш внутрішній стан, душу, привабливість, сексуальність, успішність, покращує наше життя і навіть змінює його. На цих паті, ми дізнаємося, як знайти привабливість в очах протилежної статі, впливати на людей, стати успішною, розвинути інтуїцію, знайти кохання чи зберегти його за допомогою парфумів "Мон Етуаль".

DSC 0141

Слідкуйте за нашими анонсами, не упустіть можливість придбати квиток! Все робимо для вас! Буде гаряче!

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.