04 авг 2023

Підсумки конкурсу

Дорогі друзі! Дякуємо кожному, хто надіслав відгук про наш чудовий скраб для тіла "Сакура"! Ви молодці! Ну а переможцем журі одноголосно обрало відгук Олени Кругляк, з чим її вітаємо! Переможець конкурсу отримує червону лакову косметичку Mon Etoile. Читайте роботу Олени та інші кращі відгуки у цьому пості! Цим авторам будуть надіслані заохочувальні подарунки.

Мені, як партнеру компанії Mon Etoile, подобається вся продукція. І, звичайно, коли пропоную товар, із захопленням розповідаю про нього. Особливо коли знайомимося з новим видом продукції. Зокрема, сьогодні компанія пропонує нам новий унікальний скраб для тіла «Сакура». Найкраща реклама цього товару – це відгуки покупців. Ось один із відгуків моєї клієнтки про скраб, яким вона користується протягом кількох місяців: «Дуже сподобався даний продукт, надає шкірі відчуття ніжності, комфорту та м’якості. На відміну від інших скрабів, якими користувалась, не викликає подразнення. З плюсів також є приємний аромат: квітковий та свіжий. Скраб використовувала в поєднанні з олією для тіла. Шкіра стає набагато приємнішою на дотик та має підтягнутий вигляд. Також вирівнялася текстура і зменшилось лущення. Однозначно рекомендую тим, хто хоче собі рівнішу за текстурою та підтягнутішу, ніжнішу шкіру, без значних проявів целюліту».

Кругляк Олена

 

Скраб "Сакура" - "найніжніше суфле для тіла"! Це "коштовний" засіб, який піклується про нашу шкіру дуже вишукано, делікатно! Після використання скраба шкіра становиться оксамитовою, так і хочеться її пестити! Легко рівним шаром наноситься та легко змивається, не пошкоджуючи шкіру! Всім раджу мати скраб "Сакура" у своїй колекції засобів піклування за тілом!

Оксана Давидова

 

Хочу залишити свій відгук про скраб "Сакура". І розпочну з того, що це найкращий скраб, який в мене був! В ньому вдало поєдналися естетичне задоволення від упаковки, кольору та аромату з просто фантастичними відчуттями після його використання. Текстура засобу дуже ніжна, скрабуючі частинки м'яко шліфують шкіру, не подразнюючи її. Після використання шкіра стає гладенькою, покращується циркуляція крові, що, в свою чергу, стимулює відновлення тканин і тим самим значно покращує стан та зовнішній вигляд. Окремо хочу відзначити ніжний і дуже приємний аромат скрабу, який залишається на тілі ледь помітною вуаллю.

Бочкарьова Альона

Коли з’явився на нашому ринку скраб для тіла «Сакура», цю подію я сприйняла якось спокійно. Ну скраб, та й скраб. Що в ньому може бути неймовірного? Але коли спробувала його, то була приємно здивована. По-перше, приємний запах. По-друге, ніжна текстура ( наче морозиво наносиш на своє тіло). А ефект - не передати словами! Після його використання тіло ніжне, гладке, дуже приємне на дотик. Таке враження, що скраб відлущує все непотрібне, включно і поганий настрій! Після домашньої спа-процедури почуваєш себе легко, з емоційним підйомом. А ось історія, яка зі мною трапилась. Зранку, приймаючи душ, я використала скраб « Сакуру». Потім нанесла крем для обличчя (його я теж скрабірую), а також нанесла крем для тіла. А далі- день за планом: поїхала на бізнес-зустріч. Потім я зайшла у агентство "Лівобережне" і, коли побачила себе в дзеркалі, здивувалась. Я думала, що від палкого сонця у мене в приміщенні потемніло в очах. Однак менеджер Наталя сказала, що у мене дуже красивий загар. Тобто, поки я працювала, а скраб + сонечко теж попрацювали та надали моїй шкірі красивий вигляд. Відлущуючий скраб «Сакура» - це домашній спа-пілінг. Рекомендую! Дякую нашій компанії за класний продукт, який дбає про нашу красу та настрій!

Лариса Алексеєва

 

Я дуже полюбляю парфуми нашої компанії! Коли ж спробувала скраб для тіла ,,Сакура", розроблений в співпраці з корейською фірмою, я отримала також масу задоволення ,саме таким я собі уявляла високоякісний косметичний продукт, який зробить жінку щасливою: ніжні текстура, аромат - шкіра, коли наносиш, зразу ж стає ніжною, мов шкіра малюка. Цей скраб - подарунок і засіб для підняття настрою, підвищення самооцінки і щоб потішити себе, любиму!

Селант'єва Євгенія

 

Ніжний,чудовий,тонкий,відшелушуючий, улюблений скраб"Сакура". Звечеріло.Усі денні питання вирішено і я посміхнулась собі,знаючи, яка приемна зустріч на мене чекає з улюбленцем-скрабом "Сакура" "-Ну ж бо ходімо скоріше"-прошепотів він і ніжки самі віднесли злегка зморене тіло до ванної кімнати.яка відразу наповнилася тонким і дивовижним ароматом,коли я відкрила кришечку чарівної коробочки і легкими масажуючима рухами нанесла на шкіру дуже тонкий, ніжний,приемний на дотик скраб.Вона була у захваті від такої чудової,зворушливої SPA-процедури тихесенько собі кайфуя і мурликая наспівувала -"Ой у вишневому саду......." Поніжившись ще трошки,растягуюючи задоволення,я змила із себе скраб і о чудо :шкіра стала блискуча, сяюча,ніжна немов у немовля,шовковиста, гладенька і бархатиста. Закриваючи кришечку скраба,я подумала вже про наступну ,приемну зустріч із ним. Звечоріло.Задоволена і щаслива я закінчила свій день.І знаю точно,що вранці прокинуся свіженькою,бадьорою,наповненою готовою до нових зустрічей і звершень!

Очинська Діана

 

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.