23 июнь 2023

Кохання з першого подиху

Стаття на конкурс "Найкраща стаття року".

Люди приходять у нашу Компанію по-різному, кожен має свій шлях і свою історію. Ось як це було у Вікторії Сердюк.

 

Чи задумувались ви над тим як аромати, які супроводжують нас щоденно, впливають на наше життя? Які емоції ми відчуваємо коли вдихаємо різні запахи?

На сьогодні існує дуже багато теорій, різних думок, навіть цілих направлень в ароматерапії, які описують взаємодію нашого організму з різними запахами, вплив ароматів на життя кожного з нас. Але мені хотілося б розповісти вам саме про свої відчуття, свій досвід знайомства з ароматами, пізнання їх глубинного значення в нашому житті.

Одного разу мене пригостили парфюмом, так-так, саме пригостили, я не помилилася. Далі все зрозумієте. Аромат був цікавий, і що мене вразило, він змінювався впродовж дня. Відкривався наче пелюстки квітки зранку до вечора. І що найбільше мене здивувало, це стійкість аромату. Зранку прокинувшись, я ще відчувала базові ноти аромату на своїй руці, а аромат з кофтинки, на яку потрапили краплі парфуму при нанесенні, просто заполонив весь простір в моєму гардеробі. І ця маленька подія зранку задала весь "тон" мого дня. Але про це я здогадалися трошки пізніше.

Після таких відчуттів зрозуміло, що я не змогла встояти і мене переповнювала цікавість до цього парфуму, до компанії, яка його виробляє. Я неодмінно хотіла його собі придбати. Ми зустрілися з моєю подругою, яка пригощала ароматом, і яке було моє здивування, коли я дізналася про назву аромату. Почувши його, у мене в голові промайнули всі життєві події, які відбувалися зі мною впродовж вчорашнього дня і зранку, і я була впевнена, що в моєму житті з'явився якийсь невидимий чарівник і виконує мої бажання. І це було дійсно так. Адже аромат називався... Ну що, готові почути? "Вдохновение к жизни" (мова оригіналу). І ви не повірите, що саме в цей період мого життя, мені так не вистачало саме натхнення в моєму житті, почуття другого подиху.

Подруга мені розказала, що компанія, де вона працює, випускає свою авторську колекцію ароматів. Парфуми цієї компанії незвичайні, адже вони не тільки створюють необхідну ароматну атмосферу, але й допомагають їй по життю. Це ще більше мене зацікавило, адже я на власному досвіді відчула дію аромату. Такий заряд енергії, драйв і в той же час витонченість, спокій, ніжність.

В цьому ароматі було все, що мені потрібно. Це було кохання з першого подиху. І ось так в моєму житті з'явилася компанія Mon Etoile.

Але питання "Як аромати можуть допомогати в житті?" не давало мені спокою. Я почала вивчати всі аромати компанії. І ось що я дізналася. По-перше, різноманіття ароматів компанії дозволяє задовольнити потреби будь-якого шанувальника парфумів. Квіткові, східні, свіжі, фруктові, зелені, водні та інші аромати, все це є в арсеналі нашої парфумерної скарбнички. По-друге, кожен аромат має свою аромалегенду, яка розкриває його особливість і підкреслює індивідуальність кожної композиції.

Наприклад, "Ранок з коханим", "Суцільне зачарування", "Жіноче щастя", "Не закохатися неможливо" "Будь собою!" та інші. Аромати звучать наче девіз для кожної з нас. А їх опис - це мантра для кожної володарки цих парфумів. Використовуючи аромат щодня І промовляючи просто навіть його назву у кожної з нас будуть збуватися наші мрії.

Але це ще не все.
Приємні новини чекали мене і далі. Над створенням кожного аромату працює ціла команда чарівників аромастилістів та парфумеріїв, які і допомагають впроваджувати наші мрії в життя. Як таке може бути? - скажете ви.

А дуже просто. Справа в тому що, кожен аромат містить певну кількість аромамасел, спеціальних інгредієнтів, які і являються "магнітами" нашого щастя. Спеціальне дозування таких інгредієнтів дозволяє притягти у ваше життя те, що вам потрібно на сьогоднішній момент, те, в чому ви маєте потребу в цей період свого життя: гроші, владу, кохання, спокій, драйв. Але є ще один важливий інгредієнт. Це ваше відкрите серце. Якщо ви готові до змін, якщо ви готові приймати з радістю нове, наш аромат вам в цьому і допоможе!

Хочу ще сказати, що до знайомства з компанією Mon E toile, я була звичайним споживачем парфумів, якій подобалися просто певні направлення в парфумерії. Це були квіткові з холодною ноткою аромати. Але зараз я полюбляю всі направлення, тому що наш аромат, розроблений на природних інгредієнтах, унікальний та універсальний. А про це поговоримо вже іншим разом. Далі буде ...

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.