22 июнь 2023

Хочемо ще!

На пошту адміністрації продовжують надходити відгуки від учасників Літнього всеукраїнського форуму. Нам дуже приємно, що всі залишилися задоволеними, мотивованими і готові згорнути гори. Запрошуємо вас почитати, про що пишуть ваші колеги, які побували у готелі «Княжий двір».

DSC 6309

Алексеєва Лариса, партнер, м. Київ:

Ось і закінчився наш Всеукраїнський форум. Яким він був довгоочікуваним та радісним... Княжичі - це чарівне місце, свіже повітря, чудова природа.. Все сприяло та надихало на гарний настрій та бажання навчатися, спілкуватися, бо тут зібрались однодумці - ЗІРКИ МОН ЕТУАЛЬ! Три дні пролетіли на одному диханні.

DSC 6036

Провідні лідери нашої компанії ділилися своїм досвідом , своїми інсайтами.

Тренінги та запальні вечірки, тестування нової уходової косметики за обличчям та нових зразків парфумерії. Наприкінці кожного дня ніхто не хотів розходитись. Хотілось спілкуватися ще та ще.

DSC 7496

Дякую велике адміністрації компаніі Mon Etoile, лідерам і кожному учаснику форуму за атмосферу позитиву, миру та любові до нашої справи. ДЯКУЮ за якісний захід, який надихає нас на нові дії.

 

Ангеліна Салова, партнер, м. Южне:

Заряджені на перемогу!

Цього року я вперше відвідала захід такого рівня, як Всеукраїнський Форум "Мон Етуаль", який відбувся 16-18 червня в Княжичах. Новий досвід, дуже багато вражень і перша нагорода.

DSC 6261

Форум безумовно добрий тим, що він об'єднує людей, дає привід задуматися про якісь речі, які ти робив чи робиш. Саме тут ти набираєшся досвіду, обмінюєшся думками, знайомишся з приголомшливими людьми. Більш тісно співпрацюєш зі своїми наставниками.

DSC 6369

Знайомство з Оксаною Мороз, прекрасним лідером, чарівною жінкою з неймовірною енергетикою. На цю зустріч я чекала три роки!

Легко, невимушено, практично на одному диханні, не лише змістовно й актуально, але і надзвичайно цікаво та корисно. Тренінги, вечірки, знайомства, тестування унікальної добірки ароматів і новой лінії косметики, і, насамперед, ця зустріч - свого роду терапевтичне коло, що крім інтелектуального збагачення, дає можливість перезавантаження та емоційної підтримки.

DSC 6584

Головний меседж форуму для мене - це виплекати в собі переможця в собі, безстрашного, віруючого в себе і в свою команду лідера. Успіх це результат твоїх зусиль!

 

Окселенко Алла, партнер, м. Запоріжжя:

Привіт, країна МОН-ЭТУАЛЬ! Повернулась з Всеукраїнського літнього форуму, який проходив в Княжичі.

DSC 6207

Це навчання і відпочинок з лідерами та однодумцями. Отримала море позитивних емоцій, драйву, заряд енергії , чудовий настрій та знання.

Навчання, тренінги та вечірки були неймовірні, цікаві , яскраві. Три дні пролетіли на одному подиху , а враження залишились зі мною назавжди.

DSC 6480

Незабаром у нас буде "Осінній марафон ". Запрошую всіх приєднатися , адже передати свої емоції та враження неможливо. Потрібно бути тільки присутнім на наших запальних заходах та відчути цю енергію і запал.

DSC 8151

 

Форанец Екатерина, старший консультант, г. Запорожье:

Добрый день! Хочу сказать огромное спасибо за Летний Всеукраинский Форум. Я получила много интересной информации, взрывные эмоции, колоссальную энергетику людей, которые достигли больших высот и при этом деляться с остальными.

DSC 6588 

Огромная благодарность очаровательным девушкам, женщинам, богиням, которые дали дельный совет и напутствие в продвижении карьеры.

DSC 8091

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.