21 июнь 2023

Літній форум завершено!

Цими вихідними у чудовому готельному комплексі «Княжий двір» під Києвом пройшов Літній всеукраїнський форум «Мон Етуаль». Усі присутні відзначають зконцентровану плідну роботу в групах, потужне динамічне навчання від найсильніших лідерів Компанії, душевні вечірки та тепле спілкування у неформальній обстановці. На заході панувала дуже комфортна дружня атмосфера, у нас з'явилося багато мотивації та планів на майбутнє!

DSC 6049

DSC 6232

 

На форумі вперше проводилося практичне групове навчання, коли всі присутні були поділені на команди на чолі з тренерами-директорами «Мон Етуаль».

DSC 7678

DSC 7691

Два дні поспіль вони вчилися робити дзвінки, призначати зустрічі, отримувати рекомендації, ділилися досвідом, вигадували тези, проводили мозковий штурм.

DSC 7684

Дистриб'ютори-новачки отримали ковток надії, впевненості та план розвитку бізнесу, а «бувалі» змогли проявити свої найкращі якості, отримати заслужені нагороди, поділитися власним досвідом і почути думки колег.

DSC 6136

DSC 6254

DSC 6107

 

DSC 6323

Всі настільки потоваришували, всім так сподобався форум, що люди розлучалися з великим жалем. Адміністрація дякує всім учасникам наших міні-канікул! Ви чудові!

DSC 8180

Ми дуже сподіваємось збиратися частіше і вже плануємо наступний захід в Україні!

 

 

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.