27 мая 2023

КОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ НОВАЧКІВ

 IMG 7640Всі ці мої розповіді хороші, але найкращий доказ – наочність.

Тепер, коли приношу парфум, я відкриваю аромат разом з клієнтом і не тільки розповідаю, як правильно користуватися і наносити його, а й дарую маленький комплімент – «серденько» (я роблю його з фоамірану). На нього наношу той самий парфум, щоб поспостерігати як довго він триматиметься на нейтральному носії.

Через пару днів, коли дзвоню клієнтці і вона мені каже, що аромату не чує, я прошу її понюхати «серденько». У відповідь, зазвичай:

 – Ого, на «сердечку» я аромат чую, і минуло стільки часу! Як гарно він звучить, а я до нього вже звикла і від себе його не чую.

– Звичайно, – погоджуюсь я, – адже парфуми натуральні і тому ми самі перестаємо їх відчувати. Але саме так як на «сердечку» від вас цей аромат будуть чути оточуючі. Ви зробили найкращий вибір серед наших ароматів!

Клієнти Mon Etoile точно знають, що наш парфум відрізняється звучанням аромату, розкривається за нотами, має свою інтригу і кульмінацію, яка змінюється протягом усього дня.

Знайшовши такий «сердечний» спосіб, мені стало легко пояснювати будь-якому покупцю, чому він не чує від себе свій аромат, і показувати йому, що на нейтральному носієві аромат тримається набагато довше. Просто потрібно попросити понюхати «серденько» і всі питання відпадуть самі собою.

Альона Янюк, старший консультант,

м. Хмельницький:

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.