16 мая 2023

Захід до дня народження Компанії в Києві

13 травня в парфумерному центрі в Києві відбулася довгоочікувана зустріч дистриб'юторів та директорів компанії. Обговорювали маркетинговий план, ділилися лайфхаками по продажу та просуванню продукції, спілкувались, фотографувались та їли святковий торт. Пропонуємо почитати відгуки та подивитись фото!

DSC 5748

Ірина Клименко, директор, Київ

Кожний бізнес будується на правилах, принципах, мотивації, дисципліні, плануванні, вірі в те, що робиш. Дуже важливими є заходи, які так сильно на нас впливають. На них ми приймаємо важливі рішення і змінюємо ставлення до своєї справи. Це один з головних інструментів бізнесу, а організація та участь грають важливу роль в нашому розвитку, як дистрибьютора компанії.

DSC 5610

В ці вихідні у Києві ми дружнім колективом проводили святкову презентацію з приводу 14-го дня народження компанії! Це було тепло, динамічно, емоційно, продуктивно і смачно.

DSC 5571

Друзі, памʼятайте про дві важливі речі, які ми виносимо після відвідування будь-якого заходу компанії, слухаючи лідерів. Перше - це відкриття інсайду, тобто, яка тема  вам відгукується внутрішньо, те вам зараз як раз в допомогу, а друге, це треба одразу зробити, щоб побачити як воно працює.  І от якраз ви все це можете перевірити ближчим часом, на нашому Літньому Форумі, який відбудеться 16-18 червня у «Княжому Дворі». Поїхали з нами! Це буде класно!

DSC 5537

Сердюк Вікторія, партнер, Запоріжжя

В суботу я була присутня на заході, що проводився в нашій компанії, присвячений її 14-річчю. День народження, для мене це завжди підведення якихось підсумків. Аналіз року що пройшов. І я в захваті від того що у нас відбувається в нашій компанії. Ми рухаємося вперед, розвиваємося, вдосконалюємося. Що дуже є позитивним для нас.

DSC 5629

DSC 5627

На заході ми обговорювали наші перспективні плани і ділилися досвідом. Змістовні та інформативні були презентації нових продуктів. Ділилися своїми "фішками" в роботі. Дуже багато взяла для своєї роботи. Атмосфера свята підтримувалася відеопривітаннями наших директорів з різних країн.

DSC 5700

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.